Læssemaskiner
alt

Læssemaskiner

Semler Agro forhandler kvalitetslæssemaskiner fra Kramer

Semler Agro har forhandling af hele Kramers produktsortiment, til at dække enhver læsseopgave. Kramer producerer teleskoplæssere, minilæssere, gummihjulslæssere samt centermonterede teleskoplæssere. Det der kendetegner Kramer er at de ikke producerer knækstyrede maskiner, dette er bevidst for at få den mest stabile læssemaskine som muligt og undgå ulykker. Motorerne i Kramers maskiner er fra Deutz, Kohler og Yanmar som er kendt for deres høje kvalitet og driftssikkerhed, som Semler Agros mekanikere er uddannet til at vedligeholde og reparere.  Det er fleksible og meget manøvredygtige læssemaskiner, til enhver opgave.

Vil du se en brochure for hele kramers produktsortiment.

Minilæssere

Kramer producerer minilæssere KL10.5 - KL25.5 fra 1555 -3800 kg egenvægt og med en effekt på imellem 31hk til 48 hk. Perfekt til husdyr, heste eller andre dyrehold, eller hvor pladsen er trang.
 
Derudover laver Kramer en 100% elektrisk minilæsser KL25.5e med en vægt imellem 3900 -4150 kg. og med en effekt på 15 kw på fremdiftern og 22 kw på hydraulikken. 

Se mere

Gummigede

Kramer laver gummigede fra modellerne KL33.5 - KL70.8 med en egenvægt imellem 4200 -11.050kg. Og en effekt på imellem 75 hk - 156 hk. 
Til større og krævende opgaver.

Se mere

Gummigede med teleskop

Kramer producerer gummigede med teleskoparm, fra modellerne KL25.5T- KL55.8T. Et modelprogram med en egenvægt imellem 4150 - 11.170 kg, og en motoreffekt imellem 46 - 136 hk.

Hvis dit behov kræver en stor løftehøjde, til f.eks. stabling af halm eller læsning af majs til biogas eller andre former for læsning af høje vogne. Denne maskiner giver dig denne fleksibilitet.  

Se mere

Teleskoplæssere

Kramers teleskoplæssersortiment går fra maskiner med en armlængde mellem 6-9 meter samt en løftekapacitet på imellem 2700 - 5500 kg. Egenvægten er imellem 4200 -11.500 kg og motoreffekten er mellem 75 -156 hk. 

Fleksible teleskoplæssere til alle opgaver. 

Se mere

Kontakt din lokale sælger

Har du spørgsmål eller ønsker du at købe, så find din lokale sælger. Vores sælgere er opdaterede med den nyeste viden indenfor teknologien i vores produkter. Vi vil være landbrugets foretrukne samarbejdspartner og er altid klar til at hjælpe dig. 

Vi har altid mange nye og brugte maskiner på lager. Blandt andet fra vores 4 brands: John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Vi er klar til at rådgive nuværende og nye kunder - kontakt os i dag, for at høre mere.

FIND OS

Nyheder, arrangementer og karriere

Service og rådgivning

Data fra maskinen

Maskinoptimering, præcision og GPS

reservedele lager

Reservedele - lager

mekaniker

Serviceaftaler og værkstedspriser