Gummigede med teleskop
alt

Gummigede med teleskop fra Kramer

Den centermonterede læssearm giver dig det bedste udsyn i forhold til en traditionel teleskoplæsser, dog med glæde af de samme funktioner som en traditionel teleskoplæsser. 

Kramers sortiment af Gummigede med teleskop, er skabt til at levere den mest pålidelige og stabile maskine til dine behov.
Yderst stabile maskiner, der har et godt tyngdepunkt og grundet at maskinerne ikke er knækstyrede er risikoen for at vælte minimeret, da der ikke er forskydning af tyngdepunktet. 
De er bygget til at kunne betjenes af alle og samtidig opfylde alle behov indenfor opgaver og drift sikkerhed.
Denne maskine tilbyder dig udsynet og kroppen fra en gummiged, kombineret med alle fordelene fra en teleskoplæsser der gør at maskinen bliver utrolig alsidig.  

Der er et bredt udvalg af redskaber og skovle til rådighed. 

Vil du se brochurer for de kompakte maskiner og de store maskiner i modelprogrammet.

Modeller - Kramer gummigede med teleskop

altr

KL25.5T

Egenvægt på 4150 kg. 
Effekt 46 hk.
Læssehøjde 4 meter.

alt

KL30.8T

Egenvægt på 5500 kg. 
Effekt 75 hk.
Læssehøjde 4,47 meter.

alt

KL35.8T

Egenvægt på 5850 kg.
Effekt 75 hk. 
Læssehøjde 4,5 meter.

alt

KL55.8T

Egenvægt på 11170 kg. 
Effekt 136 hk. 
Læssehøjde 5,2 meter.

Kendetegn for Kramers Gummigede med teleskop: 

God stabilitet

Gummigedene med teleskop er konstrueret med et udelt chassis, der forhindrer forskydning af tyngdepunkt, selv ved fuldt styreudslag. Køretøjerne er derfor ekstremt stabile og sikre at arbejde med, selv når det går hårdt til. Dette er den største fordel ved at maskinerne ikke er knækstyrede specielt hvis man opererer med udskudt arm er dette endnu vigtigere. 

Manøvredygtighed i top 

Firhjulsstyringen og et styreudslag på 40 grader for og bag giver en meget stor manøvredygtighed. Dermed bliver mange styrebevægelser overflødige, og transport og bevægelse reduceres. Man får dermed en mere afslappet og behagelig kørsel, specielt ved lange arbejdsdage. 

Konstant nyttelast

Det udelte chassis forhindrer at afstanden mellem kontravægten og læsseaggregatet ændres. Resultatet = konstant vægtstangsforhold, der giver sikkert arbejde i alle lastesituationer. Nyttelasten forbliver den samme uanset styrevinklen. Dette sikrer dig en problemfri læsning under alle forhold. 

Kramer - On the safe side

Kramer har mange års erfaring med produktion af læssemaskiner. Og det der kommer i første række står sikkerhed, komfort og et stort udvalg af tilbehør. Der sikrer dig udstyr til alle tænkelige arbejdsopgaver.