Minilæssere
alt

Minilæssere fra Kramer

Kramer er kendetegnet ved deres unikke styresystem, der sikrer dig den mest stabile læssemaskine. Samt gennemtestet motorteknologi fra Yanmar. 

Kramers sortiment af minilæssere, er skabt til at levere den mest pålidelige og stabile maskine til dine behov.
Yderst stabile maskiner, der har et godt tyngdepunkt og grundet at maskinerne ikke er knækstyrede er risikoen for at vælte minimeret, da der ikke er forskydning af tyngdepunktet. 
De er bygget til at kunne betjenes af alle og samtidig opfylde alle behov indenfor opgaver og drift sikkerhed. 

Der er et bredt udvalg af redskaber og skovle til rådighed. 

Vil du se en brochure på minilæssere.

Modeller - Kramer minilæsser

alt

KL10.5

Egenvægt på 1555 kg. 
Effekt 31 hk.

alt

KL12.5

Egenvægt på 1620 kg.
Effekt 31 hk.

alt

KL18.5

Egenvægt på 2645 kg.
Effekt 48 hk.  

alt

KL19.5

Egenvægt på 3450 kg.
Effekt 48 hk. 

alt

KL25.5

Egenvægt på 3800 kg.
Effekt 48 hk.

alt

KL25.5E

Egenvægt på 3900 kg.
Effekt 15 kW/22 kW på transmission/hydraulik

Kendetegn for Kramers minilæssere: 

God stabilitet

Minilæsserne er konstrueret med et udelt chassis, der forhindrer forskydning af tyngdepunkt, selv ved fuldt styreudslag. Køretøjerne er derfor ekstremt stabile og sikre at arbejde med, selv når det går hårdt til. Dette er den største fordel ved at maskinerne ikke er knækstyrede. 

Manøvredygtighed i top 

Firhjulsstyringen og et styreudslag på 40 grader for og bag giver en meget stor manøvredygtighed. Dermed bliver mange styrebevægelser overflødige, og transport og bevægelse reduceres. Man får dermed en mere afslappet og behagelig kørsel, specielt ved lange arbejdsdage. 

Konstant nyttelast

Det udelte chassis forhindrer at afstanden mellem kontravægten og læsseaggregatet ændres. Resultatet = konstant vægtstangsforhold, der giver sikkert arbejde i alle lastesituationer. Nyttelasten forbliver den samme uanset styrevinklen. Dette sikrer dig en problemfri læsning under alle forhold. 

Kramer - On the safe side

Kramer har mange års erfaring med produktion af læssemaskiner. Og det der kommer i første række er sikkerhed, komfort og et stort udvalg af tilbehør.