alt

Semler Agro

Fremtidens maskinforretning

Vi er en landsdækkende maskinhandel, med en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning.

Vores mission er, at gøre vores kunder effektive og konkurrencedygtige - med de rigtige løsninger.

Vi forhandler mærkerne:

  • JOHN DEERE: Vi er national eneforhandler af JOHN DEERE landbrugsmaskiner i Danmark, med et bredt udvalg af Landbrug, Have & Park samt Golf maskiner.
  • VÄDERSTAD: Vi er eneforhandler af Väderstad jordbearbejdningsmaskiner.
  • KRAMER: Vi er eneforhandler af Kramer Hjul- og teleskoplæssere.
  • SULKY: Vi er eneforhandler af Sulky Gødningsspredere.

Hos Semler Agro forstår og anerkender vi vigtigheden af dine maskiners oppetid og driftssikkerhed, og tilbyder derfor service og support 24/7 alle årets 365 dage - både lokalt og landsdækkende.

Vores montører kører ud til kunden med deres rullende værksteder for hurtigere service, og reservedelene leveres direkte til kunden. Vi har lokationer med værkstedsfaciliteter i hele landet, hvis ikke opgaven kan udføres i marken.

Vores regionale reservedelslagre sikrer, at vi kan tilbyde et stort varelager, og dermed udføre reparationer hurtigt.

I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser, for at skabe en succesfuld forretning.