Expert Check
åben motorhjelm på john deere traktor

Expert Check

Spar tid og penge med forebyggende vedligehold. Sørg for at du og din maskine er klar til sæsonstart. Vores specialister er altid klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål.

Expert Check – Fokus på driftstid

Vi sørger for omhyggelig gennemgang af din maskine med vores erfarne serviceteknikere, i tæt samarbejde og dialog med dig og dine erfaringer. Maskine bliver tjekket for fejl og mangler og du får en vurdering af slitage, kalibrering og vedligehold på de relevante områder. Få det bedste ud af maskinen. Du får et overblik over maskinens tilstand, så du ud fra dette, kan forebygge nedbrud, planlægge fremtidigt vedligehold og har et økonomisk overblik, så uforudsete udgifter minimeres.  

Vores dygtige teknikere laver en detaljeret teknisk fejlsøgning og gennemgang af maskinen, udvendig og indvendig. Vores Expert Check omfatter alle vores mærker: JohnDeere, Väderstad, Kramer og Sulky Forberedelse betyder alt. Gør din maskine klar til at yde sit bedste. Kontakt din lokale afdeling og bestil et Expert Check i dag.

Større oppetid, reduceret driftsomkostninger, optimal sikkerhed og større bekvemmelighed.

Semler Agro A/S Expert Check

Expert Check 7+

Expert Check 7+ svarer til det eksisterende Expert Check eftersynsprogram og tilbyder et omfattende eftersyn specifikt til maskiner, der er ældre end 7 år. Ved hjælp af denne tjekliste kan forhandlere udføre en detaljeret teknisk diagnose på en lang række modeller. Expert Check 7+ kan ikke alene bruges til ældre John Deere traktorer fra 6-, 7- og 8-serien, men dækker også selvkørende sprøjter, rundballepressere og
C-, W- og T-serie mejetærskere.

John Deere præsenterer også et nyt brand inden for reservedele, nemlig "Alternatives by John Deere". Dette brand udvider det nuværende sortiment af John Deere originaldele og Reman ombytterdele. "Alternatives by John Deere" er specielt udviklet til ældre maskiner, som bruges mindre og derfor
er udsat for mindre slid. Med disse ændringer har John Deere tilpasset reservedele og serviceprogrammet specifikt til brugen af og alderen på maskinerne. Alle reservedele gennemgår en certificeringsproces hos John Deere, så kvaliteten kan garanteres, og det sikres, at alle dele passer optimalt til maskinen.

Kontakt din lokale forhandler for at få en uforpligtende snak om netop dine muligheder.