Service

Service

Vi sikrer at din landbrugsmaskine er godt kørende, med løbende vedligeholdelse. I tæt samarbejde med vores spcialister, kan du også få fjernsupport, sparring og rådgivning med henblik på at optimere dit arbejde i marken ved hjælp af John Deeres Precisition Ag.

Har du brug for service eller rådgivning?

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning. Vi har et bredt sortiment af løsninger med vedligeholdelse, fjernsupport og reservedele, for at holde din maskine kørende. Samt levering af din nye eller brugte maskine.

Vi servicerer alle maskiner- nye som ældre med fokus på det tekniske og funktionelle i samarbejde med kunden. en maskine i topform, hvor oppetiden optimeres, giver en sund og stabil driftsøkonomi for dig som kunde. Har du brug for hjælp, så udfyld formularen herunder.

Du kan også læse mere om vores Expert tjek, vores Udvidede garanti, få hjælp og rådgivning til Reservedele, eller læse om vores Garanti på reservedele.

Bliv ringet op

Indtast dit telefonnummer

Indtast venligst modelnavn eller type

Har du en besked eller spørgsmål? Så tilføj den/ dem her (valgfrit).

Bekræft venligst at vi må ringe dig op. (OBS: Hvis vi ikke fanger dig på telefon, sender vi dig en mail!)