karrierehero

Gør karriere i Semler Agro

Vi er altid på udkig efter dygtige folk. Kunne du tænke dig at arbejde i en innovativ virksomhed, i en endnu mere innovativ branche? Læs mere herunder.

Er du klar til at tage springet? 

Med en karriere i Semler Agro, vil du opleve en varierende og spændende hverdag. Vi er markedets frontløber og tilbyder ikke blot et job, men en mulighed for at dyrke din lidenskab og være en bærende del af virksomheden. 

Som ansat hos Semler Agro, tilbydes du et udvalg af personalegoder, herunder attraktive priser på biler igennem Semler Gruppen, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og nyeste uddannelser inden for netop dit speciale.

Lige nu søger vi især serviceteknikere!

For øjeblikket søger vi med lys og lygte efter serviceteknikere. Vi søger primært kandidater til Ringsted afdeling, men ansætter også gerne i andre afdelinger. Er du selvkørende, vil du arbejde med John Deere maskiner og kunne du tænke dig et spændende job i en professionel virksomhed, er du havnet det rette sted.

Semler Gruppens jobportal kan du se alle ledige stillinger i alle vores afdelinger. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, og så retter vi kontakt til dig!

Interesseret i at arbejde for Semler Agro?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Indtast dit telefonnummerSpeciale eller Kendskab

Speciale/ Kendskab Andet: Skriv gerne hvad du har speciale i eller kendskab til.


Vælg hvornår du træffes bedst og vi kan kontakte dig (Vi sender en SMS først)

Bekræft venligst at vi må ringe dig op. (Vi sender en SMS først!)

Er du under uddannelse?

Udfyld vores kontakt-formularen og notér den dag du dimitterer. Så snart du er færdiguddannet, ringer vi dig op og præsenterer dig for dine muligheder hos os, helt uforpligtende

Udfyld formular