Fremtidens Maskinforrretning

Kære Samarbejdspartner

Vi er en landsdækkende maskinhandel, med en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning.

 

Vi forhandler mærkerne:

  • JOHN DEEREVi er national forhandler af JOHN DEERE landbrugsmaskiner i Danmark, med et bredt udvalg af Landbrug, Have & Park samt Golf maskiner.
  • VÄDERSTADVi er eneforhandler af Väderstad jordbearbejdningsmaskiner.
  • KRAMERVi er eneforhandler af Kramer Hjul- og teleskoplæssere.
  • SULKYVi er eneforhandler af Sulky Gødningsspredere.

Vi skal yde en endnu bedre og mere effektiv service og support - tæt på landbruget. Derfor har vi centraliseret forretningen med færre, men stærkere forretninger, samt etableret et net af værksteder.

Vores regionale reservedelslagre sikrer, at vi kan tilbyde et stort varelager, og dermed udføre reparationer hurtigt.

Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne, der rykker ud til landbruget på alle tider af døgnet.

Vi tror på, at vi med vores setup, og med landets bedste servicespecialister, skaber de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark - og derved skabe branchens bedste oppetid.

I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning.

Kontakt os

Venligst udfyld formularen

Find os her