Fremtidens Maskinforrretning

Kære Samarbejdspartner

Semler Agro - en landsdækkende maskinhandel, med en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi beskæftiger mere end 200 topprofessionelle medarbejdere, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning. Vi forhandler mærkerne:

  • JOHN DEEREVi er den største John Deere forhandler i Danmark, med et bredt udvalg af Landbrug, Have & Park samt Golf maskiner.
  • VÄDERSTADVi er eneforhandler af Väderstad jordbearbejdningsmaskiner.
  • KRAMERVi er eneforhandler af Kramer Hjul- og teleskoplæssere.
  • SULKYVi er eneforhandler af Sulky Gødningsspredere.

Vi skal yde en endnu bedre og mere effektiv service og support - tæt på landbruget. Derfor har vi valgt at centraliserer forretningen med færre, men stærkere forretninger, samt et helt nyt net af akut-værksteder. Vi har oprettet nye regionale reservedelslagre, der skal sikre, at vi har et større sortiment klar til hurtigt at udføre reparationer på eftermarkedet. 

Vi har sat hjul under vores service, i kraft af vores stadigt voksende antal af mobile servicevogne, der rykker ud til landbruget på alle tider af døgnet. Vi tror på, at vi med vores setup, og med landets bedste servicespecialister, har skabt de bedste forudsætninger for at levere en nærværende og løsningsorienteret service for enden af kundens mark - og derved skabe branchens bedste oppetid.

Vi har åbnet Danmarks største center for brugte landbrugsmaskiner i Vejrup, hvor vi tilbyder vi et stort udvalg af brugte traktorer, mejetærskere, harve- og såmaskiner.

I Semler Agro vil vi gerne skubbe til opfattelsen af den traditionelle maskinforhandler, og vi arbejder på endnu flere tiltag, der skal øge vores service - alt sammen for at kunne give landbruget de bedste betingelser for at skabe en succesfuld forretning.

Kontakt os

Venligst udfyld formularen

Find os her