Väderstad
såmaskine

Väderstad

WHERE FARMING STARTS

VÄDERSTAD Landbrugsmaskiner

VÄDERSTADs ambition er at udvikle maskiner der udfører flere funktioner, i høj arbejdshastighed - i en enkel overkørsel. Fordelene ved dette er åbenlyse. Markerne er klar til udsåning til den rette tid, og sikrer de bedste forhold for maksimalt udbytte - samtidigt med det spares tid, energi og penge. 

Väderstad udvikler bearbejdningsmetoder og producerer såmaskiner, kultivatorer, harver og tromler som passer til forskellige klimazoner, fra sand i Australien til ler i Nordeuropa. Forskellige afgrøder stiller forskellige krav til både frøplacering og jordbearbejdning.  

Mange af Väderstads tests udføres i tæt samarbejde med landmænd over hele verden. Denne form for samarbejde er yderst vigtigt for Väderstad, da feedback ofte fører til forbedringer og nye ideer. 

Kvalitet giver sikkerhed.

"Make it to last" var et af Rune Starks udtryk. Det er et udtryk Väderstad stadig følger tæt i deres test af maskiner og komponenter. Testene inkluderer marktest, mekanisk test, stress test og test i laboratorium.

Väderstad er så sikre på deres maskiners kvalitet, at de tilbyder to års reklamationsret på alle maskiner.

Læs mere om VÄDERSTADs produkter på deres website

Väderstad - Reservedelsnyt

Reservedele med samme DNA som din maskine.

I Överum i Sverige (40 km fra Västervik og 70 km fra Linköping) - ligger Väderstad´s egenproduktion af reservedele. Her fremstilles originale dele som spidser, diske og tromleringe, af den højeste kvalitet, tilpasset til alle typer landbrug.

Via egen udvikling og konstruktion, højt automatiseringsniveau, kontrollerede processer og omhyggelig kvalitetskontrol - fremstilles de bedste dele på markedet.

Du er altså sikret kvalitet, funktion og holdbarhed på både din maskine og de originale reservedele, der arbejder i jorden.

Jens Blomgreen, Rødding, ved sin Väderstad Spirit ST600C såmaskine

Mød Jens Blomgren fra Rødding

Jens har investeret i en Väderstad Spirit ST600C såmaskine. Læs mere om hvad han har fået ud af den

Mød en Väderstad kunde