John Deere
traktor der pløjer

John Deere

NOTHING RUNS LIKE A DEERE

John Deere maskiner & udstyr

John Deere kom på markedet med de to første traktorer i 1918 og siden da har de igennem tiden udvidet til også indeholde mejetærskere, såmaskiner, frontlæssere og over til også at komme på markedet med Have, Park og Golf maskiner og mange flere.
John Deere er drevet af innovation med fokus på at folket, jorden og teknologien samarbejder harmonisk. 

Semler Agro er eneforhandler af JOHN DEERE landbrugsmaskiner i Danmark.

John Deere giver dig høj driftssikkerhed, teknologi og komfort indenfor traktorer, høstmaskiner, sprøjter, ballepressere og skårlæggere.

Kendetegnet for maskinerne er, at alle er bygget efter de højeste standarder, og med fokus på minimal vedligeholdelse.

Semler Agro forhandler John Deere i alle størrelser og med mulighed for et bredt udvalg af udstyr og modeller. 
Vi står klar til at servicere dig med rådgivning før, under og efter dit køb, og vores professionelle værksted er klar til at servicere dine maskiner efterfølgende. Vi sørger for at du får det maksimale ud af din John Deere maskine. 

OPLEV DIT JOHN DEERE OPERATION CENTER

Med Operations Center på MyJohnDeere.com vil du altid have dit landbrug med i lommen. Det er brugervenligt, og det sætter dig i forbindelse med dine maskiner, marker og operatører og giver dig et godt overblik.

JOHN DEERE Have, Park og Golf maskiner

Semler Agro er den største forhandler af JOHN DEERE´s Have & Park samt Golf maskiner i Danmark. Kendetegnet for maskinerne er, at alle er bygget efter de højeste standarder, og med fokus på minimal vedligeholdelse.

NOGET FOR ENHVER

Der er flere måder at opnå en smuk plæne på. John Deere’s afprøvede TurboStar system gør vores walk-behind plæneklippere let håndterlige. Vores plænetraktorer er mobile kraftværker med ekstra komfortable sæder. Og vores TANGO robotplæneklippere er så stille at de kan arbejde, mens du sover. Uanset om du er til fods eller i sædet, er du dækket ind.

GOLF ER MERE END EN SPORT

Det er en hyldest til de samme dyder som dem, der har defineret vores virksomhed siden grundlæggelsen i 1837: præcision, ensartethed og ubønhørlig opmærksomhed på detaljerne. John Deere Golf har siden 1987 opbygget en tradition af tillid og excellence på golfbaner over hele verden.