Semler Agro - Used Equipment Center

Vi garanterer professionel vejledning og øget gennemsigtighed

Used Equipment Center i Vejrup, er Semler Agros nyetablerede center for brugte landbrugsmaskiner. Her får du en unik mulighed for at købe maskinen der passer til dit individuelle behov.

Centeret er det største af sin slags i Danmark, hvor du vil blive mødt af et stort udvalg af maskiner som traktorer, forskellige mejetærskere og et bredt udvalg af harve- og såmaskiner. Placeringen er central beliggende i Jylland - tæt på motorvej.

Vi ser mange fordele ved at samle vores brugte maskiner ét sted. Det gør det meget lettere at indføre standardprocedurer, og samle specialister inden for området. Vi ønsker at øge gennemsigtigheden for dig som kunde, så du kan se, hvilke mangler maskinen eventuelt har, og hvad der er blevet udbedret. På den måde kan vi løfte kvaliteten af vores arbejde til nye niveauer.

Handler med ind- og udland

Brugte landbrugsmaskiner i Danmark er generelt i god stand, hvilket blandt andet er årsagen til de mange henvendelser vi får fra udlandet. Vi har stor erfaring med at handle internationalt, og er vant til at håndtere eventuelle udfordringer/specielle krav der kan opstå undervejs.

Vi arbejder også dagligt med danske landmænd eller andre interesserede som har brug for en brugt maskine.

Alle maskiner er oprettet på internationale maskinlister, så du let kan få et overblik over hvad vi har på lager. Finder du ikke det du søger, anbefaler vi, at kontakte Used Equipment Centeret - med henblik på muligheder og evt. vejledning.

Kontakt:

Jørgen ChristensenSalgschef: Tlf: +45 40 79 60 54 / jorgen-c@semleragro.dk

Erik Hansen, Sælger: Tlf: +45 23 48 93 67 / erha@semleragro.dk

 

Er du interesseret i en brugt maskine, er det muligt i fællesskab med din lokale sælger at besøge vores Used Equipment Center. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi i Vejrup på egen hånd. Vi står altid klar til at vejlede, så du laver en fordelagtig investering, og får valgt maskiner der matcher dit behov.

Jørgen Christensen

Salgschef - Used Equipment Center

Tlf: +45 40 79 60 54 | +45 70 20 05 55

E-mail: jorgen-c@semleragro.dk

Erik Hansen

Used Equipment Center

Tlf: +45 23 48 93 67

E-mail: erha@semleragro.dk

Afdelinger

Find din afdeling her