Semler Agro webshop
agro webshop

Dyk ned i vores webshop-univers

Vi tilbyder et udvalg af merchandise, legetøj og lignende fra populære brands som John Deere, Väderstad, Brantner og flere. Vores sortiment inkluderer spændende produkter, der vil glæde enhver entusiast eller fan af landbrugsmaskiner og lignende. Webshoppen er ved at blive optimeret og snart vil vi udvide vores sortiment til også at omfatte reservedele, servicepakker og meget mere, så du kan få alt, hvad du har brug for til din John Deere-maskine. Bliv opdateret, og tag et kig rundt for at finde fantastiske produkter til at dyrke din passion for landbrug og maskineri.

Vidste du at vi skriver nogle fremragende nyhedsbreve? Tilmeld dig i dag og bliv indviet i kampagner, arrangementer og artikler hvor vi nørder med John Deere, Väderstad, Brantner, Kramer, Sulky og meget, meget mere. Nyhedsbrevet udkommer 6-8 gange om året.

Hvem er Semler Agro?

Vi er en landsdækkende maskinhandel, med en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning.

Her hos Semler Agro A/S glæder vi os til at tilbyde et udvalg af vores produkter, til nedsatte priser. Vil du gerne gøres opmærksom på vores kampagner, tilbud eller spændende artikler som vi udsender et par gange om året? Så tilmeld dig vores Nyhedsbrev i dag!