Tromler - Väderstad

Tromler

Semler Agro forhandler Väderstads sortiment af tromler

Modellerne Rollex og Rexius har gummiophæng der absorberer stød og ujævnheder på marken, således undgås pludselige stød og samtidig opnår man en forøget levetid af lejer, ringe og hele maskinrammen. Lejerne er dobbelttætnede for at undgå indtrængen af støv og urenheder. Her får man absolut sværvægterne indenfor ringtromler samt mulighed for hydraulisk crossboard på alle modeller, for et mere jævnt resultat. 

Sortiment af tromler

tromler

Rollex

Arbejdsbredde 4,5 - 6,2 meter

tromle

Rexius

Arbejdsbredde 6,5 - 12,3 meter

Rollex 

Rolex modellerne er tromler fra 4,5 – 6,2 meter i arbejdsbredden, med Crossboard Heavy for optimal planering og knusning af jordknolde, der gør den perfekt til etablering af såbed. Ringdiameter fra 485 – 520 mm og en egenvægt imellem 1800- 2900 kg gør den effektiv til alle typer af jordbehandling. Effektkravet er fra 55 hk. Rollex er en tromle, som er tilgængelig i 4,5, 5,0 eller 6,2 meter arbejdsbredde. Med sin kombination af alsidighed og høj kvalitet og produktivitet, er Rollex blevet et meget populært koncept. Fordelen er et design i høj kvalitet og perfekte arbejdsresultater i marken, der vil skabe stor værdi på dine marker.

Rexius 

Rexius tromlerne kan leveres med en arbejdsbredde imellem 6,5 – 12,3 meter, med en ringdiameter imellem 485-570 mm. Og har en egenvægt imellem 3300-7700 kg, der gør den til en sværvægter indenfor tromler. Trods dette har den et meget beskedent effektbehov på lidt over 60 hk. Rexius 650-1230 er en meget stærk tromle, som er tilgængelig i seks forskellige modeller med arbejdsbredder fra 6,5 til 12,3 meter. Rexius har en meget robust konstruktion, hvilket sikrer lang levetid og maksimal effektivitet i marken. Med en vægt på op til 650 kg pr. arbejdsmeter opnår man en optimal bearbejdning og perfekt pakning af jorden.