Harver - Väderstad
kultivatorer

Harver

Semler Agro forhandler hele sortimentet af harver fra Väderstad

Väderstad har et meget bredt udvalg af både liftophængte og bugserede harver til alle formål. Med arbejdsbredder fra 3 - 14,25 meter og til alle effektbehov. Kendetegnet for dem alle er at de er udviklet med Väderstads unikke kvalitet og holdbarhed, der sikrer dig et perfekt resultat i hele maskinens levetid. Samt sikrer dig en maskine med en høj markedsværdi. 

Sortiment af harver

harve

Swift

Arbejdsbredde 4 - 8,7 meter 

harve

Cultus

Arbejdsbredde 3 - 4 meter

Harve

Opus

Arbejdsbredde 4 - 7 meter

harver

TopDown

Arbejdsbredde 3 - 9 meter 

harver

Carrier

Arbejdsbredde 3 - 12,2 meter

harver

NZ

Arbejdsbredde 4,5 - 14,25 meter

harver

RexiusTwin

Arbejdsbredde 4,5 - 10,3 meter

Sortiment af harver: 

Swift
Swift er en bugseret harve med tænder, designet til at præstere i både tørre og våde jorde. Modellerne i serien har arbejdsbredder fra 4 til 8,7 m. Fordelen ved Swifts rummelige design er, at den kan håndtere endnu mere materiale. Den smalle tandafstand resulterer i en intensiv blanding og et jævnt arbejdsresultat.

Cultus
Den 3-4 m brede tandharve Cultus 300-400 har stærke tænder der bearbejder ned til 25 cm dybde. Den rummelige ramme sikrer en imponerende blandeegenskab af jord og materiale. Cultus er et ideelt valg for høj kvalitet, præstation og holdbarhed.

Opus
Opus 400-700 er en bugseret tandharve designet til at sikre intensiv blanding og løsning ned til 30 cm arbejdsdybde. Opus er en stærk og alsidig konstrueret med en imponerende kapacitet, i stand til at håndtere store mængder afgrøderester, samtidig med at trækkraftbehovet er moderat.

TopDown
TopDown 300-900 er en højintensiv, fleksibel harve der udfører både øverlig og dyb bearbejdning i en overkørsel. For at opnå optimale resultater under alle forhold. TopDown reducerer antallet af overkørsler, bevarer jordens fugtighed, øger kapaciteten og minimerer etableringsomkostningerne og sikre udbyttet. 

Carrier
Carrier er en diskharve beregnet til jordbearbejdning ved høj hastighed og forberedelse af såbed. Det store udvalg af forredskaber, diske og pakkevalser gør det muligt for Carrier at håndtere de alsidige udfordringer, der er i et moderne landbrug. Fra meget øverlig bearbejdning til en dybere iblanding. Alsidigheden sparer overkørsler, nedsætter maskinomkostningerne per hektar og sikrer afgrøden den bedste start på væksten.

NZ
De intensivt vibrerende AgrillaCobra tænder er fremstillet af hærdet stål. Vibrationerne sorterer jorden med de største ujævnheder øverst og de mindre nederst. Dette skaber en vejrbestandig overflade og sikrer samtidig god kontakt mellem såsæd og jorden. Spidsen er monteret langt tilbage, hvilket giver god modstandsdygtighed overfor sten og lang levetid. Frihøjden samt fordelingen af tænder sikrer en imponerende gennemstrømning samt en effektiv såbedsbearbejdning der giver det perfekte såbed.

RexiusTwin
RexiusTwin gennemskærer, knuser, nivellerer og efterpakker jorden i en enkel overkørsel og samtidig bevares jordens struktur og der dannes en vejrbestandig overflade. Resultatet er enestående kapacitet og gode forhold for den nyetablerede afgrøde.