traktor med presser

PowerGard

JohnDeere - PowerGard Protection

Når du beskytter dine maskiner med en PowerGard Protection maskinsikring fra John Deere, får du driftssikre maskiner og nonstop optimal ydeevne.

Du får fuld kontrol over dine driftsomkostninger og kan forebygge bekostelige driftsstop.

Du bestemmer selv, hvad der er bedst for dig

PowerGard er din sikring for hjælp hvis det uheldige skulle ske og din maskine melder fejl eller går i stykker inden for garantiperioden.

Beskyt din investering med en PowerGard Protection plan der dækker de komponenter, der overfører kræfterne til jorden. Udvid din dækning med en PowerGard Protection Plus plan, så den også omfatter motortilbehør, el-systemet, hydrauliksystemet og førerplads.

FarmSight servicepakker

Kombiner PowerGard planer med en FarmSight servicepakke for øget produktivitet, oppetid og reducerede driftsomkostninger.

Vælg den maskinsikring der dækker dit behov

PowerGard Maintance - Grundlæggende er det vigtigt at maskinen holdes med forebyggende vedligehold. maskinen skal holdes driftsklar og i god stand.

PowerGard Protection - Beskytter nøglekomponenter, der overfører kræfterne til jorden og holder dig i gang, så de mest komplekse og kostbare komponenter på din maskine (motor, drivlinje, styring og ramme) er dækket.

PowerGard Protection Plus - Leverer omfattende dækning for næsten alle komponenter for fuldstændig tryghed.

POWERGARD VS POWERGARD PLUS

Her sammenligner vi de to produkter

BESKRIVELSE

POWERGARD PROTECTION

POWERGARD PROTECTION PLUS
Motor

Drivlinje

Styretøj og bremser

Ramme

Hydraulik

-

Elektronik

-

Førerplads

-