Rådgivning i  marken

Service og rådgivning

STÆRK, EFFEKTIV SERVICE OG RÅDGIVNING

Maskinens driftssikkerhed og driftstid er det vigtigste

Service med fordele

SØGER DU EN SERIØS SAMARBEJDSPARTNER

Vi er en landsdækkende maskinhandel, med en klar ambition om, at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning.

Vi har et bredt sortiment af løsninger med vedligeholdelse, fjernsupport og reservedele, for at holde din maskine kørende. Samt levering af din nye eller brugte maskine.

Vi servicerer alle maskiner- nye som ældre med fokus på det tekniske og funktionelle i samarbejde med kunden. en maskine i topform, hvor oppetiden optimeres, giver en sund og stabil driftsøkonomi for dig som kunde.

Hvad kan du forvente af os

  • Nem adgang til service via landsdækkende og ”rullende værksteder”
  • Løsninger til dig, med fokus på fordelagtige totalomkostninger
  • Et samarbejde med Specialister - Da vi løbende uddanner vores personale
  • Et bredt reservedelssortiment
  • Vi leverer til alle dele af landet fra dag til dag

VI FORHANDLER MÆRKERNE: JohnDeere - Väderstad - Kramer - SULKY

VORES PERSONALE

Den første du møder i telefonen, er vores servicekoordinator.

De hjælper dig, via dialog og forventningsafstemning og guider dig i den retning du har behov for. De sørger for at booke tid og montør og har du et mere teknisk problem sørger de for at du bliver stillet videre til værkfører.

Vores team sørger for at du får en hurtig og effektiv service med god kommunikation og er bindeled mellem dig og vores serviceydelser. Vi arbejder løbende på optimering af værksted og servicebiler for at vi kan yde dig den bedst mulige service.

Vores reservedelsrådgiver står til rådighed med hjælp og sparring. De er kvalificerede og effektive til plukning og levering af reservedele til dig og vores teknikere.

Vores produktspecialister har fingeren på pulsen og er opdateret med den nyeste viden. De holder vores sælgere informeret og er klar på at hjælpe hvis der er brug for ekspertise.

Garanti på reservedele

Garanti på maskiner og reservedele

Originale reservedele fra John Deere og, Kramer er der 12 mdr. garanti på.

6mdr på SULKY. På Väderstad er der 12 måneders garanti på originale reserve- og sliddele. På specifikke dele, f. eks Swift tænder, ydes der garanti i op til 3 år.

Garanti