mejetærsker

Harvest Promise

Garanteret oppetid- Hurtig hjælp ved nedbrud

 

Vil du gerne sikre dig at du kan få høstet når vejret er der?

Med Harvest Promise* garanterer vi hurtig service og levering af reservedel inden for 24 timer, ellers vil du være berettiget til en Back-up maskine mens vi reparere din egen. Vores høst montører  er godt rustet til at hjælpe dig sikkert gennem høsten, med ekspertise fra vores specialister. Derudover ligger vi stor vægt på at hjælpe dig rigtigt igang med din nye maskine så du kender den, og giver dig muligheden for at holde dig opdateret.

Har du akut brug for hjælp uden for alm åbningstid så er vores vagt telefon åben 24/7 i hele høsten. 

 

*Harvest Promise forudsætter, at din maskine er under 7 år, og at den har fået Expert Chech til den kommende sæson.

*Gælder i sæson 5  Juli- 31 Okober

Reservedele inden for 24 timer

Vi har på verdensplan mange maskiner ude at kører og derfor har vi en bred erfaring i gængse reservedele. Vi opdaterer løbende vores lagre i forhold til erfaringerne herhjemme, hvilket betyder at vi i ca. 97% af alle ordre har reservedelen til rådighed inden for 24 timer.

Reservemaskine

Hvis uheldet er ude og vi ikke kan skaffe de fornødne reservedele, garanterer vi at stille en reservemaskine til rådighed. Vi sørger for at finde den rigtige lånemaskine til dig.

Dette kræver at du har vedligeholdt din egen maskine og fået lavet Expert check på den til kommende sæson og at maskinen er max 7 år. 

Eksperter og uddannelse

Vi sørger for at have opdaterede experter og montører så de er klar til at servicerer dig og din maskine i løbet af sæsonen, så din maskine altid kører optimalt.

Ved køb af ny mejetærsker får du professionel oplæring i brug, indstilling og tekniske specifikationer af maskinen. Der er også mulighed for løbende opdatering.

Expert Check

Expert check er en forudsætning for at du kan opnå denne service.

Her bliver din mejetærsker gennemgået af fagfolk der ved hvilke komponenter der har brug for særlig opmærksomhed og derfor forebygger en stor del af de nedbrud der er i løbet af sæsonen.

se mere