traktor og harve

Er du klar til foråret?

Vi har harver og tromler klar til levering til forårsarbejdet

Alsidig etablering af såbed

Väderstad NZ Agressive er en stærk og pålidelig såbedsharve som er perfekt til det sidste finish før såning. Den kan bruges til øverlig bearbejdning fx på tværs i pløjefri systemer til at jævne, eller til at kradse overfladen op på arealer der er faldet sammen pga. regn eller hård kørsel.

 Harven er udstyret med Crossboard stabiliseringsbom for knusning og jævning. Det efterfølges af 5-6 rækker AgrillaCobra tænder med en tandafstand på 7,5cm, hvilket giver et fint flow i harven. For at sikre en præcis dybdestyring er der Off-set boogiaksler placeret inde i harven. Fordelen er en meget høj bæreevne, sparer træk og bevarer jordfugtigheden og du øger mulighed for hurtigt at komme i marken igen.

Maskine kan fås i 6-10m arbejdsbredde.

Väderstad tilbyder en bred vifte af spidser for at dække de forskellige landbrug og jordtypers behov. Med det rigtige valg er du i stand til at optimere arbejdsresultatet i marken.

 

 

harve

Rexius Heavy-duty tromle

Rexius er en meget stærk tromle til udjævning og pakning af såbed. Rexius har en robust konstruktion, hvilket sikrer lang levetid og maksimal effektivitet i marken. med en vægt på op til 650kg pr arbejdsmeter opnår man en optimal bearbejdning.

Tromlen er udstyret med cambridge HD ringe som kan bruges til lejesæd efter høst eller fremspirede afgrøder efter såning forår og/eller efterår. Den store takkede ring har en fremadrivende funktion, mens den smalle ring giver tromlen en god bearbejdningsevne og holder samtidig tromlen ren.

Tromlen har gummiophængte lejer der sikrer lang levetid og et lavt tyngdepunkt der giver sikker vejtransport.

Tromlen kan fås med CrossBoard.

 

Vil du vide mere så kontakt din lokale sælger.

rexius romle