JOHN DEERE Landbrugsmaskiner

Semler Agro er eneforhandler af JOHN DEERE landbrugsmaskiner i Danmark.

Kendetegnet for maskinerne er, at alle er bygget efter de højeste standarder, og med fokus på minimal vedligeholdelse.

 

OPLEV DIT JOHN DEERE OPERATION CENTER

Med Operations Center på MyJohnDeere.com vil du altid have dit landbrug med i lommen. Det er brugervenligt, og det sætter dig i forbindelse med dine maskiner, marker og operatører.

 

Læs mere om alle JOHN DEERE produkter og muligheder her

JOHN DEERE Have, Park og Golf maskiner

Semler Agro er den største forhandler af JOHN DEERE´s Have & Park samt Golf maskiner i Danmark. Kendetegnet for maskinerne er, at alle er bygget efter de højeste standarder, og med fokus på minimal vedligeholdelse.

 

NOGET FOR ENHVER

Der er flere måder at opnå en smuk plæne på. John Deere’s afprøvede TurboStar system gør vores walk-behind plæneklippere let håndterlige. Vores plænetraktorer er mobile kraftværker med ekstra komfortable sæder. Og vores TANGO robotplæneklippere er så stille at de kan arbejde, mens du sover. Uanset om du er til fods eller i sædet, er du dækket ind.

 

GOLF ER MERE END EN SPORT

Det er en hyldest til de samme dyder som dem, der har defineret vores virksomhed siden grundlæggelsen i 1837: præcision, ensartethed og ubønhørlig opmærksomhed på detaljerne. John Deere Golf har siden 1987 opbygget en tradition af tillid og excellence på golfbaner over hele verden.

Læs mere om alle JOHN DEERE produkter og muligheder her

Mød en John Deere kunde

Her deler kunder deres erfaringer med John Deere

Fin din nærmeste forhandler

Vælg din nærmeste forhandler på kortet for kontaktinfo