PRO 47V - Walk-Behind klippere til professionelle

John Deere PRO 47V PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

PRO 47V - Walk-Behind klippere til professionelle

Egenskaber og specifikationer

  • Nyt sammenklappeligt håndtag
  • AntiVibration System
  • Opsamlingssystem med TurboStar blæser
  • Vægt: 47,5 kg

Klippebredde:

47 cm

Motoreffekt:

3,2 kW / 2800 o/min

Anbefalet plænestørrelse:

2500 m²

John Deere PRO 47V er en robust og fleksibel plæneklipper, der er udviklet specifikt til anlægsgartnere og andre professionelle brugere.

Den praktiske PRO 47V med en klippebredde på 47 cm er yderst manøvredygtig selv på vanskelige steder eller rundt om forhindringer. Dens forholdsvis lave vægt og bekvemme bærehåndtag gør det nemt for en person at transportere maskinen, hvilket er en stor fordel, når den ofte skal flyttes fra sted til sted. Den kompakte plæneklippers håndtag kan klappes sammen, så den fylder mindst muligt under transport og opbevaring.
Den er udstyret med en kraftig Subaru motor med en nominel effekt på 3,2 kW, variabel hastighed, 2-hjulstræk og kan nemt håndtere forskellige klippeforhold på arealer op til 2500 m².

Desuden har PRO 47V et chassis af anti-korrosions- og stålforstærket aluminium med frontbeskytter og det pålidelige TurboStar system til optimal klipning og opsamling samt professionel transmission og dæk. Brugeren kan arbejde i lang tid uden at blive træt takket være plæneklipperens standard AntiVibration System, som reducerer rystelser i hænder og arme.

John Deere PRO47V PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Oversigt: PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

NØGLEEGENSKABER

Find flere oplysninger om produktets vigtigste egenskaber nedenfor.

Græsfang

Græsfang PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Letvægtsgræsfanget er fremstillet af tekstilmateriale og har stor kapacitet, så der går længere tid mellem hver tømning. Det er desuden udstyret med en indikator - Tom

Græsfang PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Fuld

Stålhjul

Stålhjul PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Plæneklipperne er udstyret med stålhjul med kuglelejer, som matcher de store krav, der stilles til professionelle plæneklippere.

Sidebeskyttelse

Sidebeskyttelse  PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Klipperskjoldet er udstyret med ekstra beskyttelse til brug ved klipning langs mure og under transport.

Højdeindstilling

Indstilling af klippehøjden. PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Hurtig og enkel hjulindstilling giver dig fleksibiliteten til at vælge den klippehøjde, du ønsker.

Variabel hastighed

Variabel hastighed PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Plæneklipperens drev er med variabel hastighed, så den er let at bruge, og du behøver ikke skubbe. Du kan vælge mellem forskellige hastighedsindstillinger, så du får netop den, der passer dig bedst.

Professionelt bioklipkit

Omdan din professionelle plæneklipper til en ægte bioklipper med bioklipkit som ekstraudstyr.

Solid maskine

Solid maskine PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Aluminiumchassiset har ekstra forstærkning med stålplader både indvendigt og udvendigt for øget holdbarhed, så du ikke behøver at bekymre dig om korrosion eller hårde stød.

Vibrationsdæmpende

Svage vibrationer PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Brugeren kan arbejde længere og mere komfortabelt takket være det robuste AntiVibration System. Du behøver slet ikke pauser i løbet af din arbejdsdag.

TurboStar opsamling

Turbostar opsamling PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Turbostar Klippesystem

Uanset vejret giver det gennemprøvede TurboStar klippesystem et præcist klip og en effektiv opsamling hver gang. Selv under fugtige forhold rejser luftstrømmen, der genereres af knivene, græsset ret op før klipning. Desuden fjerner det blade fra din plæne. Efter klipningen blæser undertrykket det afklippede græs jævnt og effektivt ind i græsfanget. TurboStar opsamlingsindikatoren** gør arbejdet nemmere ved i god tid at gøre dig opmærksom på, at græsfanget næsten er fuldt.

Egenskaber: PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i
Specifikationer for PRO47 professionel plæneklipper til at gå bag

Se detaljerede oplysninger i skemaet med specifikationer.
Download her

Specifikationer: PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Professionelle plæneklippere

Download brochure: PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i
Pro 47V PRO 47V fås hos din forhandler Semler Agro A/S i

Pro 47V klipper til professionelle

Se video