Kommuner

Skræddersyet til dine behov.

Årtiers erfaring fra by og landskab har lært os følgende: De forskellige krav fra vedligeholdelse af parker, sportspladser, golfbaner og haver kræver maskiner, der er tilpasset til anvendelsen. Derfor tilbyder vi en bred vifte af produkter fra forskellige serier af traktorer – hver med utallige udbygningsmuligheder, der kan tilpasses netop til dine behov.

Fra den kompakte 5E med 55 hk til den mangefacetterede 6R serie traktorer – vi har garanteret en traktor, der er skræddersyet til dine behov. Er du interesseret?

Så læs videre!


Mesteren i by og landskab - 5 serien

The master of urban and commercial landscaping Kommuner fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Odense, Viborg, Trige

Mesteren i by og landskab - 5 serien
En perfekt løsning på ethvert behov: Vores 5 serie traktorer er førende inden for brug i by og landskab. I sammenligning med specialtraktorer er disse multifunktionstraktorer yderst alsidige, omkostningseffektive og har omfattende tilpasningsmuligheder til skræddersyet brug hele året rundt.

5E er smal med lille venderadius, der gør den til et oplagt valg til brug på steder med begrænset plads.

Takket være førerpladsens udformning har du et optimalt overblik bagud over redskaber, som kan styres præcist. Bag-PTO med kobling er ideel til klippere, fræsere og andet tilbehør, der kræver stor effekt.

5E serien traktorer

5G, 5GF og 5GV: Adrætte, alsidige og kraftige
Den alsidige og lette 5G model imponerer overalt, hvor pladsen er trang. Takket være de kompakte ydre dimensioner er 5GF og 5GV traktorer til brug i kommuner effektive “rydningsspecialister” på fortove og cykelstier – både sommer og vinter. Traktorens imponerende løftekraft giver dig mulighed for at bruge tunge rydnings- og fejeredskaber.

5G serien traktorer
5GF serien traktorer
5GV serien traktorer

Den kraftige 5M traktor: hvor styrke og bekvemmelighed betyder noget

The 5M high powered tractor: where strength and comfort matter Kommuner fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Odense, Viborg, Trige

Den kraftige 5M traktor: Hvor styrke og bekvemmelighed betyder noget
5M er en kraftig traktor til intensiv brug hele året rundt f.eks. til græsklipning. Dens rummelige Comfort kabine med ruder hele vejen rundt, giver dig ikke blot et behageligt arbejdsmiljø, men betyder også, at du har et klart overblik over redskaber bagpå.

Med dens imponerende løftekapacitet på 36 kN gør 5M brug af tunge redskaber til en leg. Ved hjælp af den elektrohydrauliske liftbetjening, der er ekstraudstyr, kan du foretage hurtige, bløde og præcise justeringer af liften.
 
Til særlige opgaver ved lav hastighed, så som fræsning af skråninger og grøfter, tilbyder vi også en krybegear reduktion med en 32 gear transmission. Resultatet er en perfekt udførsel.
 
5M serien traktorer

6MC/6RC serien: Kompakt opbygget præcision og ydeevne

6030 Series: the formula for fun and productivity Kommuner fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Odense, Viborg, Trige

6MC/RC serien: Kompakt opbygget præcision og ydeevne
Den nye 6MC/RC serien leverer gennemprøvet pålidelighed i moderne design med enestående funktioner i en kompakt og alsidig traktor.
 
Med en stabil og fuld ramme i alle traktorer i 6 serien belastes motor og transmission dårligt nok. Brug tunge redskaber foran og bagpå i Duo og Trio kombinationer lige så let som en græs- eller rabatklipper.
 
6MC/RC serien traktorer har en balance mellem imponerende ydelse og enestående komfort f.eks. i form af krybegear på TLS Plus frontakselaffjedringen, der er ekstraudstyr.

6MC/RC serie traktorer

6M med et M som i mere værdi

The 6M, with an M as in more value Kommuner fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Odense, Viborg, Trige

6M med et M som i mere værdi
6M er kompakt og robust og leveres ikke alene med "kort akselafstand" for større adræthed i by og landskab. Eller lang akselafstand for større stabilitet på veje og skråninger. Vores 6M serie traktorer giver dig mulighed for at vælge mellem 3 forskellige akselafstande.
 
Men 6M har meget mere at tilbyde som f.eks. et krybegear, som er ekstraudstyr, til at opnå de bedste resultater ved bioklip.

6M traktorer

6M traktorer: valget er dit!

The 6R, with an M as in more value Kommuner fås hos din forhandler Semler Agro A/S i Nørager, Brønderslev, Bredebro, Bramming, Redsted M, Næstved, Odense, Viborg, Trige

6R traktorer: valget er dit!
Søger du maksimal komfort og produktivitet er 6R traktorer det rette valg.
Med en bred vifte af ekstraudstyr som trinløse AutoPowr transmissioner, HCS Plus kabineaffjedring, CommandArm betjeningselementer og meget mere, vil dine lange arbejdsdage føles meget kortere, og din produktivitet øges.
Den rummelige og bekvemmelige kabine med integreret brugervenlig GreenStar 3 CommandCenter vil gøre dig mere effektiv og giver dig en enestående komfort - hele dagen lang.
6R serien findes fra 105 op til 210 hk i 9 forskellige modeller - hvilken passer perfekt til dig?

6R traktorer med lille og medium ramme
6R serien med stor ramme