close
Menu

Om os

Kim Skovgaard Rasmussen

Fremtidens Maskinforretning

Kære samarbejdspartner

Semler Agro har indledt en spændende rejse med store ambitioner om at skabe en moderne, landsdækkende og topprofessionel maskinforretning.

Vi vil placere Semler Agro på det danske marked som den professionelle landmands og maskinstations foretrukne samarbejdspartner.

Her på siderne vil vi give et lille indblik i dele af strategien og fortælle om nogle af de fordele, en moderne landmand eller maskinstation får som samarbejdspartner med Semler Agro.

Vi har allerede taget de første store skridt på vejen mod nye horisonter, siden vi for kun et år siden gik ind på det danske marked som dansk John Deere-distributør.

På mange måder har vi haft fart på med overtagelse og integration af flere forhandlere. Og vi har udarbejdet en omfattende strategi med flere end 400 punkter, som vi løbende tager fat på.

Det er dog vigtigt at understrege, at vi ikke arbejder hurtigt for enhver pris med at realisere vores ambitioner. Vi vil have fuldt fokus på at implementere alle nye tiltag i et tempo, som sikrer, at vi hele tiden er i stand til at give vores kunder og samarbejdspartnere de bedste løsninger, der kan give dem værdi på bundlinjen.

Udviklingen af forretningen skal med andre ord foregå i god ro og orden.

Det handler i høj grad om at holde kundernes maskiner kørende, for helt centralt i vores strategi står begreber som kundetilfredshed og loyalitet. Det vil vi gøre alt for at bevise, at vi er værdige til at opnå.

Kim Skovgaard Rasmussen,
administrerende direktør,
Semler Agro A/S