close
Menu

Z997R diesel-plæneklipper har kræfterne til enhver udfordring

Med lanceringen af den nye Z997R Diesel ZTrak™ fortsætter John Deere udbygningen af sin serie af professionelle plæneklippere. Z997R har en kraftig 28,6 hk dieselmotor - en rigtig arbejdshest til kunder med behov for en råstærk Zero-Turn plæneklipper til brug under alle forhold inkl. højt og vådt græs. Z997R kan leveres med et 152 cm eller 183 cm 7-Iron™ PRO klipperskjold med sideudkast.

For at minimere stilstandstid, reducere driftsomkostninger og forbedre ydeevnen er Z997R konstrueret med en kraftig ramme og akseldrev. Det reducerer omkostninger til klipperskjoldets drivremme, og de punkterfrie fordæk reducerer driftsstop under arbejdet.

Den nye Z997R giver kunderne en kraftig Zero-Turn klipper, der vil optimere antal klippede kvadratmeter i timen, uden det går ud over førerens komfort og klippekvaliteten. Den udmærker sig under de vanskeligste forhold, samtidig med at den har et lavt brændstofforbrug og giver kunderne høj værdi for pengene.

Der findes en bred vifte af tilbehør til Z997R, som forbedrer førerens komfort og reducerer trætheden efter lange arbejdsdage. Modellen leveres som standard med en komfortpakke med elektrisk løft af klipperskjold, der letter arbejdet for føreren, ergonomisk vinklede og polstrede håndtag og PTO-afbryderknap lige ved hånden. Desuden findes der et fuldt justerbart affjedret sæde, der sætter en tyk streg under bekvemmeligheden.