close
Menu

Semler Agro udvider produktsortimentet til Gator-transporteren

John Deere-importøren Semler Agro skaber nye muligheder for Gator-transporteren med nye redskaber

Selv om John Deeres serie af transportere i forvejen kan meget, så kan en Gator faktisk gabe over mere. Det demonstrerer den danske John Deere-importør Semler Agro nu med nye redskabsmuligheder til de grøn/gule arbejdskøretøjer.

”Via firmaet Rødkilde ATV lancerer vi nu en række redskaber til brug med ATV’er, men som i virkeligheden er lige så ideelle til anvendelse med en Gator. Derfor skaber vi nu flere muligheder for Gator-ejere. I første omgang lancerer vi et komplet system med sprøjte og sprøjtebomme samt to forskellige spredere, som nemt monteres på en Gator,” forklarer Michael Nielsen, salgschef for Vej & Park hos Semler Agro og fortsætter:

”Vi har en ambition om at være førende på teknikfronten, og der har vi sammen med Rødkilde fået specialudviklet beslag til sprøjter og spredere fra den new zealandske topproducent C-Dax, som giver komplette løsninger til sprøjtning og spredning. Beslagene er konstrueret specielt for Semler Agro til C-Dax produkterne sammen med John Deere Gator.”

 

Øget udbud og kvalitet

Semler Agro tilføjer hele tiden nye produkter til porteføljen, der kan effektivisere kundernes hverdag. Her passer det øgede udbud af Gator-tilbehør, der omfatter C-Dax sprøjten, som kan kombineres med fem forskellige sprøjtebomme fra tre til seks meter, rigtig godt ind. Under transport klappes bommen sammen og holder sig dermed inden for Gatorens bredde.

De forskellige tilbehørsprodukter og -mærker er valgt, fordi de er unikke på den ene eller anden måde. Med nogle enkle tilpasninger fungerer ATV-udstyret nu også fuldt ud som Gator-specialgrej. Adapter og udstyr monteres på ét minut uden værktøj. Derefter er det ”klik og kør” og skift mellem alle redskaber på ingen tid.

”Vi har længe ønsket at udvide tilbehørsprogrammet med nogle muligheder, som kvalitetsmæssigt matcher John Deere. Foruden at tilbyde et bredt tilbehørsprogram gælder det for os om, at kvaliteten er i orden, og at vi aldrig løber ind i problemer med at skaffe nye dele,” siger Michael Nielsen, der fortæller, at Semler Agro har 24-timers vagtordning hele året – også om søndagen – på både reservedele og service.

Semler Agro har netop udvidet antallet af kørende servicespecialister, der hurtigt og effektivt kan rykke til ud, hvis der opstår problemer. Det sker som et led i Semler Agros ambition om at skabe en moderne, landsdækkende og topprofessionel maskinforretning med kunden i fokus.