close
Menu

Semler Agro lander stor agenturaftale af anerkendte gødningsspredere

Gødningssprederproducenten Sulky har indgået samarbejde med Semler Agro om det danske marked.
Oprustningen hos Semler Agro er en del af planen om at blive førende inden for udstyr til det danske landbrug.

Dansk landbrug har en væsentlig betydning for dansk økonomi. Det er også en af grundene til, at Semler Agro tror på, de kan hjælpe landmændene til at blive mere konkurrencedygtige ved at tilbyde den bedste teknologi på området.

Derfor har virksomheden indgået en ny samarbejdsaftale med det franske firma Sulky Burel, der producerer high-end gødningsspredere, som vil blive solgt gennem Semler Agros 11 forretninger i Danmark. Og tilførslen af Sulky-produkterne er et godt eksempel på den strategi, Semler Agro har opbygget det seneste år.

"Vi glæder os meget til sammen med Sulky Burel at kunne tilbyde det danske landbrug de bedste produkter inden for gødningsspredning. Koblet sammen med vores andre produkter er vi sikre på, at vi kan tilbyde en kombination af produkter, der vil være til gavn for vores kunder," siger Lars Frederik Henningsen

Tror på landbruget

Semler Agro debuterer med produkterne fra franske Sulky på den kommende AgroMek-messe i Herning, og at kunne fremvise produkterne for første gang i netop dette forum giver god mening. Her kan alle i landbruget nemlig på tætteste hold sammenligne den høje, franske kvalitet med resten af markedet for gødningsspredere.

”Vi har en stor tro på fremtiden for dansk landbrug, og derfor sørger vi samarbejder med de bedste leverandører til branchen. Den betegnelse passer på Sulky, der med high-end produkter kommer til at sikre, at landmændene hele tiden har den bedste teknologi inden for gødningsspredning til rådighed,” siger Lars Frederik Henningsen.

Samarbejde med mening

Sulky er en familievirksomhed, der i år fejrer 80 års jubilæum. Den ledes i dag af 3. Generation med Julien Bruel i spidsen, og Sulky har netop investeret 20 millioner euro i en ny fabrik i Vestfrankrig.
Gødningssprederne fra den franske producent er tilgængelig på 50 markeder over hele verden, og så er Sulky samtidig prefered partner hos John Deere. Det faktum giver samarbejdet med Semler Agro, der er distributør af John Deere i Danmark, et ekstra niveau.

”Det tætte samarbejde med John Deere har naturligvis spillet ind på beslutningen om at indgå samarbejde med Sulky. Det gør, at vi fremadrettet vil kunne tilbyde de bedste produkter på markedet til vores kunder, ligesom det tætte samarbejde mellem Sulky og John Deere sikrer en endnu større integration mellem de produkter, kunderne køber hos os,” siger Lars Frederik Henningsen

Semler Agro har været til stede på markedet for maskiner til landbruget siden oktober 2015 og er i dag Danmarks største maskinforretning. I dag råder de over 11 forretninger fordelt over det meste af Danmark. 

Semler Agro er distributør af John Deere og Väderstads produkter.