close
Menu

John Deere udvider serien af Gator™ transportere med en model i mellemstørrelsen

John Deere udvider deres udvalg af terrængående transportere med Gator™ XUV 560. Denne model i mellemstørrelsen er designet til brugere, der søger en behagelig og fleksibel transporter med 4-hjulstræk, der er til at betale. Gator XUV 560 er udstyret med en ergonomisk førerplads, en lydsvag V2-motor, uafhængigt ophæng på alle 4 hjul, 4-hjulstræk og adskillige udstyrsmuligheder og er klar til at hjælpe dig med mange forskellige opgaver.

"Denne opdatering af vores Gator serie giver vores kunder endnu flere muligheder at vælge imellem," fortæller Paul Trowman, marketingchef for Europa. "XUV 560 leverer den ydeevne, fleksibilitet og komfort, du forventer af John Deere, til en lukrativ pris."

Køretøjet er designet til komfort dagen lang med samme bekvemmelighed som en bil. Sikkerhed har høj prioritet, og kabinens beskyttende opbygning (med let ind- og udstigning), 3-punktsikkerhedsseler og sidehåndtag sikrer, at føreren og passageren er godt beskyttet. XUV 560 byder på forseglet opbevaringsrum under motorhjelmen og et stort udelt transportlad, der er lavet af et rustfrit og buleresistent materiale, der dæmper støj. Bagsmækken byder på legende let enhåndsbetjening og kan åbnes eller fjernes for at lette rengøring eller fragt af lange genstande.

Gator XUV 560 leveres som standard med uafhængigt ophæng på alle hjul, der giver uforlignelige køreegenskaber i krævende terræn og eminent manøvrering gennem skarpe sving. Denne Gator model er drevet af en 570 ccm V2-benzinmotor, og karburatoren er justeret til at reagere hurtigt på speederen. Den er pålidelig at starte i koldt vejr, yder god effekt i mellemklassen og er lydsvag i tomgang. Den leverer hurtig acceleration med en tophastighed på 45 km/t, så du hurtigt kan håndtere de mest krævende opgaver.

Gator XUV 560 fås hos din lokale John Deere forhandler.