close
Menu

Väderstad

Väderstad

Väderstads ambition er at udvikle maskiner der udfører flere funktioner, i høj arbejdshastighed, i en enkel overkørsel. Fordelene ved dette er åbenlyse. Markerne er klar til udsåning til den rette tid og sikrer de bedste forhold for maksimalt udbytte, samtidigt med det sparer tid, energi og penge. 

Väderstad udvikler bearbejdningsmetoder og producerer såmaskiner, kultivatorer, harver og tromler som passer til forskellige klimazoner, fra sand i Australien til ler i Nordeuropa. Forskellige afgrøder stiller forskellige krav til både frøplacering og jordbearbejdning.  

Mange af deres tests udføres i tæt samarbejde med landmænd over hele verden. Denne form for samarbejde er yderst vigtigt for Väderstad, da feedback ofte fører til forbedringer og nye ideer.

 

Kvalitet giver sikkerhed

"Make it to last" var et af Rune Starks udtryk. Det er et udtryk de stadig følger tæt i deres test af maskiner og kompenenter. Testene inkluderer marktest, mekanisk test, stress test og test i laboratorium. Vi er så sikre på vores maskiners kvalitet, at Väderstad tilbyder to års reklamationsret på alle vores maskiner.