SEMLER AGRO skaber bedre reservedelsdækning i Syddanmark

Maskinforretningen Semler Agro fortsætter med at styrke kundernes muligheder på eftermarkedet. Således forbedres reservedelsbeholdningen i Vejrup, som fremadrettet vil fungere som epicenter for reservedele i Syddanmark.


Semler Agro har de seneste år haft fuld fokus på at forbedre servicen på eftermarkedet, hvor de med 80 servicevogne og differentierede priser på reparationer har rykket ved normen i branchen. Nu fortsætter oprustningen på reservedelsfronten, hvor Semler Agro ved at bygge regionale epicentre vil sikre, at kunderne på langt størstedelen af sortimentet kan forvente hurtig levering, der kan sikre forbedret oppetid.

Således bliver Vejrup-afdelingen fra 1. januar 2018 samlingspunktet for reservedele i Syddanmark. Det betyder, at dele, funktioner og reservedelsmedarbejdere fra Bredebro samles her og giver kunderne en række fordele.

- Vi arbejder hele tiden på at gøre Semler Agro til det mest attraktive valg i landbruget, når det kommer til servicen på eftermarkedet. Vi har haft stor succes med oprettelsen af epicentret i Næstved, og de gode erfaringer for Østdanmark overfører vi nu til Vejrup, forklarer Morten Buus, direktør i Semler Agro.

Konkurrencedygtige priser, hurtigere levering og flere eksperter

Målet med at samle reservedelsaktiviteterne i Vejrup er at øge oppetiden for kunderne i regionen, da det større lager vil have langt flere reservedele tilgængelige. Tilmed giver det mulighed for at lave skarpe priser til kunderne, idet samlingen vil skabe stordriftsfordele i indkøbsprocessen.

Semler Agro har i 2017 haft fokus på at forbedre distributionen af reservedele og har således indført både natlevering, dag-til-dag-levering og et generelt effektiviseret leveringssetup. Ved at samle aktiviteterne i Vejrup betyder det, at kunderne i Syddanmark nu kan kombinere de mange leveringsformer med adgangen til endnu flere dele.

- I Vejrup har vi mulighed for at give kunderne en bedre oplevelse på eftermarkedet, hvor der udover et større udvalg af dele også er samlet med flere eksperter i John Deere og Väderstad, der kan sikre, at kunderne får den bedst mulige hjælp, siger Morten Buus.

Længere åbningstider

Udover de mange ekstra dele på lager, betyder oprustningen i Vejrup også, at der er adgang til dele i et større tidsrum. Således udvides åbningstiderne for reservedele til at være fra 7 til 17, ligesom der er weekendåbent under høsten.

- Høstperioden er en nøgleperiode for os som leverandør til landbrugsbranchen, og derfor er vi glade for, at vi med oprustningen gør muligheden for hurtigt at kunne løse kundernes problemer endnu bedre, siger Morten Buus.

Alle dele og aktiviteter fra Bredebros reservedelslager flyttes i løbet af december, således at det nye epicenter for reservedele åbner i Vejrup 1. januar 2018.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oprettet: 12-04-2017 09:21