SEMLER AGRO på landsdækkende demotur i oktober og november

Med høsten overstået er landbrugets fokus nu på at sikre det bedste udstyr til næste sæson. Her gør Semler Agro brug af en landsdækkende demotur for at vise næsten hele sortimentet frem. Deres landsdækkende demoture giver nemlig mulighed for at se mange maskiner på tætteste hånd og samtidig afprøve de nye funktioner.

Masser af ekspertviden og teknik på højeste niveau vil være samlet på ladvognene, når Semler Agro starter deres nationale demotur i slutningen af oktober. Over tre dage, 24. oktober i Mariager, 26. oktober i Fredericia og 1. november i Faxe, vil Semler Agro vise de nyeste produkter frem fra John Deere og Väderstad i et omfang, der er det største i maskinforretningens historie, forklarer Lars Frederik Henningsen, salgsdirektør i Semler Agro.

- Vi har som erklæret mål at være de bedste i branchen til at levere den bedste og nyeste teknologi til landmændene. Derfor har vi også investeret mange kræfter i vores kommende demoture, fordi vi ved, det er en essentiel del af at indkøbe nyt udstyr til bedriften, at man rent faktisk kan se, hvordan fx traktoren agerer ude på en rigtig mark og ikke bare i et udstillingslokale, siger han.

Prøv selv de nye muligheder
Efter mange travle måneder har landbruget nu en vigtig opgave med at gøre eksisterende udstyr klar til den nye sæson, ligesom mange går i markedet efter nye maskiner, der kan hjælpe med at effektivisere arbejdet i den kommende sæson. Men hvor mange messer ikke giver mulighed for at se maskinerne i aktion, så er Semler Agros demoture bygget op for netop at vise maskiner frem i deres rette element og endda give mulighed for selv at prøve nogle af dem.

- Vi oplever, at vores kunder er meget fokuseret på at gøre deres bedrifter endnu bedre, og derfor mener vi, at vores John Deere-maskiner og Väderstad-udstyr skal vises frem, hvor de kan se, føle og prøve, hvilken forskel de kan gøre, siger Lars Frederik Henningsen og påpeger, at blandt andet bæltetraktorer er et af de maskinområder, der har stigende efterspørgsel.

- For John Deere har autostyring længe været vigtigt, og det er det stadig. Men vi oplever også et større fokus på bedre overførsel af trækkræft, og her har vi nu mulighed for at lave bælteløsninger på mindre modeller, som vi også vil vise frem. Derudover kan vi mærke et ønske om at minimere jordbehandling, og det har vi nogle Väderstad-redskaber til, som vi viser frem.

Nye Väderstad-modeller
Demoturen, der lægger vejen forbi Mariager, Fredericia og Faxe, er åben for alle, og et oplagt sted at søge rådgivning og få indsigt i udviklingen frem mod næste maskinkøb. Således vil det også være muligt for de besøgende at se Väderstads nye Cross-cutter disc i aktion. Det nye design gør det nu muligt at lave en øverlig harvning i to centimeter med fuld gennemskæring.

- Teknologien udvikler sig med voldsom hast netop nu, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give landmændene muligheden for at følge denne udvikling og kunne stole på, at vi med vores mål om at være landbrugets bedste samarbejdspartner også hjælper dem med at finde frem til de helt rigtige maskiner, siger Lars Frederik Henningsen.

Fakta:
Semler Agros demotur lægger vejen forbi

  • 24. oktober: Vindbylund, Hemvej 21, 9550 Mariager fra kl. 10 – 15
  • 26. oktober: Kring Agro, Frifeltvej 110, 7000 Fredericia fra kl. 10 – 15
  • 1. november: Jomfruens Egede, Lystrupvej 1, 4640 Faxe fra kl. 10 - 15

Alle steder vil der være et bredt udvalg af maskiner fra John Deere og Väderstad, ligesom eksperter fra Semler Agro vil være til stede.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oprettet: 10-11-2017 09:37