Kendt branchemand rykker til SEMLER AGRO.

Danmarks største maskinforretning opruster med Mogens Olsen, der kommer fra John Deere med over 30 års erfaring i maskinbranchen. Skiftet sker samtidig med, at Semler Agro overtager hans produkt specialist-funktion i hele Danmark fra John Deere, ligesom Mogens Olsen vil stå for træning og uddannelse inden for mejetærskere og finsnittere.

Teknologien i landbrugssektoren er i heftig udvikling i disse år. Det stiller også krav til maskinforretningerne, og derfor opruster Semler Agro med en kendt branchemand, som kommer med stor erfaring. Mogens Olsen har de seneste fem år været produkt specialist hos John Deere International, hvor han har haft kontaktflade med hele det nordiske marked og John Deere-fabrikken. Her har han sikret, at det danske marketing- og salgsmateriale hele tiden har været opdateret.

Den rolle flyttes nu over i Semler Agro-regi, hvor han fortsætter arbejdsopgaven med at holde alle danske forhandlere opdateret.

- Jeg kommer tættere på hverdagen hos dem, der er brugere af vores John Deere-maskiner, og det er en spændende udfordring, jeg tror på, jeg kan løse. Jeg ser frem til at kunne trække på min mangeårige erfaring, og da jeg for første gang er så tæt på slutbrugeren, har jeg også allerede nu nogle idéer, jeg har opsamlet gennem mine 30 år i branchen, fortæller Mogens Olsen.

Vil samle al træning i Danmark

Semler Agro bliver Mogens Olsens tredje stop i landbrugsbranchen, hvor han tidligere har arbejdet i 25 år for Nellemann, og de seneste fem år har han koncentreret sig om mejetærskere og finsnittere hos John Deere. Han ser frem til at fortsætte den udvikling hos Semler Agro, der som Danmarks største maskinforretning har det store mål at øge serviceniveauet ude hos kunderne og være landbrugets bedste samarbejdspartner.

- Det er en stor mulighed at blive en del af Semler Agro. Det tiltaler mig, at jeg kan komme ind og være med til at præge en yngre virksomhed, der hele tiden er i udvikling og er nytænkende på rigtig mange områder, forklarer Mogens Olsen og fortsætter.

- Det betyder meget, at jeg bliver i John Deere-familien. Når man først er blevet fan af John Deere, så er det svært at skifte til noget andet. Vi har verdens bedste produkt, og det glæder jeg mig til at kunne være en del af i salgsleddet så tæt på kunderne.

Mogens Olsens to primære opgaver bliver kvalitetssikring af marketingmateriale og maskinkonfiguration samt opgaven som træner og instruktør på produkterne mejetærskere og finsnittere. Samme to funktioner overgår samtidig fra John Deere til Semler Agro. Derved vil Semler Agro fremadrettet stå for marketingsmateriale, maskinkonfiguration og afholdelse af salgskurser for alle John Deere-forhandlere i Danmark.

Mogens Olsen er startet hos Semler Agro 1. september og hans daglige arbejdssted bliver Semler Agros sjællandske hovedcenter i Næstved.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oprettet: 09-07-2017 07:10