SEMLER AGRO skaber bedre reservedelsdækning i Syddanmark

Kære Kunde

Semler Agro skaber bedre reservedelsdækning i Syddanmark

Hos Semler Agro fortsætter vi med at styrke dine muligheder på eftermarkedet.

Således forbedres reservedelsbeholdningen i Vejrup, som fremadrettet vil fungere som epicenter for reservedele i Syddanmark.

Vi har de seneste år haft fuld fokus på at forbedre servicen på eftermarkedet, hvor vi med 90 servicevogne og differentierede priser på reparationer har rykket ved normen i branchen. Nu fortsætter oprustningen på reservedelsfronten, hvor vi ved at bygge regionale epicentre vil sikre, at kunderne på langt størstedelen af sortimentet kan forvente hurtig levering, der kan sikre forbedret oppetid.

Således bliver Vejrup-afdelingen fra 1. januar 2018 samlingspunktet for reservedele i Syddanmark. Det betyder, at dele, funktioner og reservedelsmedarbejdere fra Bredebro samles her og giver dig som kunde en række fordele.

Konkurrencedygtige priser, hurtigere levering og flere eksperter

Målet med at samle reservedelsaktiviteterne i Vejrup er at øge oppetiden for kunderne i regionen, da det større lager vil have langt flere reservedele tilgængelige. Tilmed giver det mulighed for at lave skarpe priser til kunderne, idet samlingen vil skabe stordriftsfordele i indkøbsprocessen.

Semler Agro har i 2017 haft fokus på at forbedre distributionen af reservedele og har således indført både netlevering, dag-til-dag-levering og et generelt effektiviseret leveringssetup. Ved at samle aktiviteterne i Vejrup betyder det, at kunderne i Syddanmark nu kan kombinere mange leveringsformer med adgangen til endnu flere dele.

Længere åbningstider

Udover de mange ekstra dele på lager, betyder oprustningen i Vejrup også, at der er adgang til dele i et større tidsrum. Således udvides åbningstiderne for reservedele til at være fra 7 til 17, ligesom der er weekendåbent under høsten.

Alle dele og aktiviteter fra Bredebros reservedelslager flyttes i løbet af december, således at det nye epicenter for reservedele åbner i Vejrup 1. januar 2018.

Bedste hilsner

Semler Agro

Læs mere


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oprettet: 12-22-2017 09:42